Rólunk

A Nove Designs egy kis családi vállalkozásként indult, de mára már kinőtte magát az eredeti ötletből. Baba, gyerek és női ruházatot valamint kiegészítőket gyártunk organikus GOTS (BIO) vagy Oeko-tex minősítésű textilekből. Fontos számunkra, hogy csak minőségi alapanyagokkal dolgozzunk, szigorúan meghatározott követelmények szerint. Textiljeink nem tartalmaznak az egészségre káros vegyszereket, rákkeltő anyagokat valamint a gyártás során megfelelnek az emberi és környezeti elvárásoknak (mint például: vízhasználat szabályozása és a gyermekmunka tiltása).   Minden darabból kis sorozatokat gyártunk és inkább igény szerint pótolunk, így könnyen tudunk váltani és új modelleket, mintákat bevezetni. Termékeink mind Magyarországon készülnek és a gyártásban mi is aktív szerepet vállalunk a szabásminta készítés és a szabás terén.

Baba termékeink 62-92-es méretekben vannak (újszülöttől 2 éves korig), gyerek méreteink 2 éves kortól 12 éves korig vásárolhatóak meg. A BASIC kollekció mellett, mely főként egyszínű alapdarabokból áll, megtalálhatóak a folyamatosan megújuló darabok a szezonnak megfelelő textilekből.

Termékeinkkel gyakran megjelenünk Budapest WAMP és Pici Piac designer vásárain illetve a gyerek ruházat (2-12 éves kor) legújabb darabjai megvásárolhatóak a „PREZENT Ökotudatos ajándékok és termékek” boltban. Műhelyünk egyelőre még nem boltként működik, de gyakori rendszerességgel megnyitjuk egy-egy napra, amikor be lehet jönni, megnézni, felpróbálni és megrendelni a termékeinket, ha bármi megtetszik. Ezeket a napokat mindig jelezzük a honlapon és a Facebook oldalunkon is.